Αποκάλυψη Α.Κυπριανού: Ο Αναστασιάδης μίλησε για δύο κράτη σε μέλη του Συμβουλίου Κυπρίων Αποδήμων

Ο δημοσιογράφος Απόστολος Ζουμπανιώτης είχε πει ενώπιον μελών του Συμβουλίου Κυπρίων Αποδήμων Αμερικής και μάλιστα στην παρουσία του τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης τους είχε αναφέρει ότι η καλύτερη επιλογή για λύση στο Κυπριακό είναι τα δυο κράτη.

Διαβάστε επίσης: Κυπριανού: Αναστασιάδης και Κυβέρνηση προσπαθούν να ξεγελάσουν με διαρροές εγγράφων- «Μας θεωρούν βλάκες» (ηχητικό)

Μιλώντας σήμερα στον ΑΣΤΡΑ, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι τον Δεκέμβρη του 2018 είχε μεταβεί για επαφές στην έδρα του ΟΗΕ και είχε στο πλαίσιο αυτό συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου των Αποδήμων Κυπρίων.

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης δέχθηκε επίθεση από μέλη του Συμβουλίου που τον ρωτούσαν επίμονα γιατί επικρίνει τόσο έντονα τον κύριο Αναστασιάδη ότι υποστηρίζει λύση δύο κρατών.

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι στην προσπάθεια του να απαντήσει στα καταιγιστικά αυτά ερωτήματα, παρενέβη ο δημοσιογράφος, διαπιστευμένος στα Ηνωμένα Έθνη, Αποστόλης Ζουμπανιώτης, λέγοντας τους ότι είναι υποκριτές.

Τους υπενθύμισε ότι στην ίδια αίθουσα, ο κ.Αναστασιάδης τους είπε ότι η καλύτερη επιλογή για λύση στο Κυπριακό είναι τα δυο κράτη.

Η αναφορά του κ. Κυπριανού στο ηχητικό (08:30):

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.