Αποκαλυπτικό: Το δεύτερο θύμα ήταν οικιακή βοηθός υψηλόβαθμου στελέχους της Αστυνομίας

Είχε δηλώσει στο ΤΑΕ ότι φοβάται για τη ζωή της - Ασήκωτες οι ευθύνες της Αστυνομίας

Σε αποκάλυψη που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση της Αστυνομίας προχωρά ο Dialogos. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το δεύτερο πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό και ταυτοποιήθηκε σήμερα ότι ανήκει στην Αριάν Παλάναζ Λοζάνο 28 ετών από τις Φιλιππίνες που εξαφανίστηκε από την κατοικία της στην Αγλαντζιά στις 21 Ιουλίου, 2018, πρόκειται για την εξαφανισμένη οικιακή βοηθό πρώην υψηλόβαθμου στελέχους στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αριάν Παλάναζ Λοζάνο είπε στην εργοδότρια της ότι θα μετέβαινε το καλοκαίρι στις Πλάτρες για μερικές μέρες και από τότε εξαφανίστηκε. 

Η αποκάλυψη ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος, όταν πέρασαν οι μέρες και δεν μπορούσε να την εντοπίσει είχε καταγγείλει στο ΤΑΕ Λευκωσίας ότι ελλείπει και ότι ανησυχεί για τη ζωή της 28χρονης!

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία με ανακοίνωσή της στις 2 Αυγούστου είχε αναρτήσει φωτογραφία της, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Στη θεληματική του κατάθεση ο ύποπτος αναφορικά με το δεύτερο θύμα, την Αριάν, είπε πως την γνώρισε στο ίδιο site γνωριμιών περί τα τέλη Ιουλίου 2018.

Αυτές οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την Αστυνομία Κύπρου και δη την ηγεσία της ,αλλά και τον Υπουργό Δικαιοσύνης ως πολιτικό προϊστάμενο και καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.