Αποκλείστηκε από τα γήπεδα λόγω επεισοδίων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα αποκλεισμού από τα γήπεδα μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας, σε άνδρα ηλικίας 31 ετών για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο, 30 Απριλίου, έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, ο 31χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε χρόνο για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον του πελάτη του.

Πρόσθεσε ότι «το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 2 Ιουνίου ενώ εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας».


Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος είχε παρουσιαστεί την Παρασκευή, 6 Μαΐου στο ΤΑΕ Λάρνακας και φέρεται να ανέφερε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου, τα οποία σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οχλαγωγίας και αποδεσμεύτηκε ενώ στις 9 Μαΐου παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης, η οποία ορίστηκε για σήμερα, Τρίτη. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.