Απόλλωνας: Aδεια στους παίκτες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη

Mε ανακοίνωσή του, ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι θα σταματήσουν άμεσα οι προπονήσεις και πως θα παραχωρηθεί άδεια στους παίκτες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (18/3), σε πρώτη τουλάχιστον φάση.

Αναλυτικά: 


Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού ενημερώνει την απόφασή της όπως σταματήσουν άμεσα οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia και ως εκ τούτου θα τους παραχωρηθεί άδεια μέχρι την Τετάρτη (18/3). Ανάλογα με τις αποφάσεις της UEFA την προσεχή Τρίτη η άδεια αυτή ίσως παραταθεί και ταυτόχρονα να παραχωρηθεί άδεια και στο υπόλοιπο προσωπικό.

Επίσης, το Apollon Official Store θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και ως εκ τούτου οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετούνται μόνο μέσω του e-shop το οποίο λειτουργεί κανονικά.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία των Γραφείων της Εταιρείας θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι έχει πραγματοποιηθεί πλήρης απολύμανση στους χώρους του προπονητικού μας κέντρου Απόλλων Columbia στο Κολόσσι και το ίδιο θα ακολουθήσει στα γραφεία της Εταιρείας αλλά και στο Apollon Official Store.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών.

Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ