Απολογισμός Πεπραγμένων Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Μάρτιος 2014- Μάρτιος 2015

Το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση «Παρουσίαση του Έργου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος (Μάρτιος 2014- Μάρτιος 2015), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πασχάλη Λ. Πασχαλίδη του κτηρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας (Γωνία Λεωφ. Λεμεσού & Λεωφ. Αθαλάσσας 200 – Λευκωσία), την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 6.30μμ.


Στην εκδήλωση εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης.

Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά για λόγους διαφάνειας, ενημέρωσης και ανοιχτού διαλόγου με τους οργανωμένους φορείς και την κοινωνία των πολιτών.

Τα θέματα περιβάλλοντος εκτός από τις στρατηγικές και τις πολιτικές του κράτους για να υλοποιηθούν χρειάζονται την ενεργό εμπλοκή της κοινωνίας των πολιτών, στις διαδικασίες και εφαρμογές των αποφάσεων, ως εκ τούτου η ενημέρωση και η διαφάνεια αποτελούν προαπαιτούμενο για να έχουμε ένα πραχτικό, μετρήσιμο αποτέλεσμα προς όφελος του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της οικονομίας.


H Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου με βάση την υποχρέωση που προκύπτει από το Έγγραφο Διορισμού της, παρέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη την Ετήσια της Έκθεση στις 5 Ιουνίου.

Η Ετήσια Έκθεση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.ec.gov.cy

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.