Απόν αντρέπεται…

Το είδαμε και αυτό. Η Αλληλεγγύη αποστέλλει επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα για τη ρητορική μίσους που αναπτύσσεται, όπως λέγει, από μέρους του ΑΚΕΛ.

Όπως ανέφερε η ίδια η πρόεδρος του κινήματος, στην επιστολή γίνεται αναφορά «στη ρητορική ρατσισμού που αναπτύσσεται από μέρους του ΑΚΕΛ, και στη ρητορική εναντίον όλων όσων Κυπρίων επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι Έλληνες».


Πού είδε ακριβώς τέτοιο πράγμα η πρόεδρος της Αλληλεγγύης; Θα πρέπει να μας εξηγήσει, διότι είναι και κομμάτι δύσκολο να αποδείξει κάποιος στις μέρες μας ότι δεν είναι ελέφαντας.

«Δεν μπορεί συναριθμεί ο κύριος Άντρος Κυπριανού με τους φασίστες, όλους τους Έλληνες που θέλουν να διατηρήσουν την ελληνική ταυτότητά τους» λέγει η ποιήτρια Ελένη.

Κρίμα και πραγματικά λυπούμαστε για την κατάντια της κυρίας Θεοχάρους να παραπλανά με αυτό τον τρόπο, σκορπώντας περισσότερο μίσος και διχόνοια.


Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα μιλάμε για ξεφτίλα της πολιτικής ζωής του τόπου. Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ρητό «απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του»

Ζογκλέρ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.