Απορρίπτει τα περί αποχώρησης συνομιλητή του, ο υφ. Τουρισμού

Ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής διέψευσε κατηγορηματικά αναφορές στην εφημερίδα Αλήθεια που αφορούν τις συναντήσεις που είχε στην έκθεση ITB στη Γερμανία, τον Μάρτιο, κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις.

Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι “είναι με λύπη που έχω παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες να έχουν δημοσιευτεί ψευδείς «ειδήσεις» από την εφημερίδα Αλήθεια που αφορούν τις συναντήσεις που είχα στην έκθεση ITB στη Γερμανία, τον Μάρτιο, 2023. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αποχώρησε από οποιαδήποτε συνάντηση που έγινε στο περιθώριο της έκθεσης, οποιοσδήποτε συνομιλητής μου”.

Αντιθέτως, προσθέτει, στη συγκεκριμένη έκθεση έγιναν πέραν των δέκα συναντήσεων με στελέχη μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, στην παρουσία διευθυντικών στελεχών του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Πρέσβεως της Δημοκρατίας στη Γερμανία, “με τους συνομιλητές μας, μάλιστα, να εκφράζονται θετικά για τις συναντήσεις που είχαμε”.

“Είναι απαράδεκτο, στην προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την Κυβέρνηση, να εμπλέκουν τα ονόματα σημαντικών εταίρων για τη χώρα μας διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις. Θερμή μου παράκληση όπως αποφεύγονται τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, καθώς το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημιά στη χώρα μας” κατέληξε.

Σημειώνεται ότι το δημοσίευμα της Αλήθειας έκανε λόγο για αποχώρηση του CEO της Jet2 για το λόγο ότι ο υφυπουργός είχε την προσοχή του στο κινητό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy