Αποστομωτική απάντηση από τον Παύλο Χάππιλο στους «160 επιφανείς Έλληνες» (Βίντεο)

Ο Παύλος φοράει νυφικό στο Athens Pride κι απαντά αποστομωτικά στους «160 επιφανείς Έλληνες»

Φορώντας μπλούζα για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ, ο Παύλος Χάππιλος, -ή όπως τον έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό «Παυλίτος»- εξήγησε την απόφασή του να ντυθεί νύφη στο Athens Pride.

Όπως εξήγησε ο ίδιος ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  το νυφικό ήταν μία οφειλόμενη απάντηση προς τους «160 επιφανείς Έλληνες» που με επιστολή τους στον πρωθυπουργό τάσσονται κατά του γάμου των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων.

«160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους στους gay γάμους. Η απάντησή μου ήταν να φορέσω νυφικό στο Pride» εξήγησε ο αγαπημένος παίκτης του Masterchef, Παύλος Χάππιλος, που επανειλημμένα μέσα από το σόου έχει μιλήσει για τη διαφορετικότητά και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο Παύλος Χάππιλος σχολίασε την επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας μία ημέρα πριν το Pride προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις αποκρούοντας αποστομωτικά τις ομοφοβικές αιτιάσεις των «160 επιφανών Ελλήνων» περί οικογένειας, υπογεννητικότητας, κλπ.

«Αυτό ήθελα να εκφράσω με την επιλογή μου (να φορέσω νυφικό), η οποία στο κάτω κάτω fun είναι πλάκα έχει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά. Καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους, ο gay γάμος δεν λέει κάτι, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι υπάρχουν πραγματικές επιπτώσεις με τις νομοθετικές αλλαγές. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό να δώσεις ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τη gay κοινότητα. Δεν στερεί το δικαίωμα από οποιοδήποτε άλλο απλά εμπλουτίζει την ελευθερία του κόσμου» είπε ο γνωστός σεφ.

Πηγή: www.rosa.gr

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.