Αποσύρεται επικίνδυνη ηλεκτρική συσκευή από την αγορά

Опасный продукт (dangerous product). Печать и оттиск
Έλα στο Google News

Επικίνδυνη ηλεκτρική συσκευή έχει εντοπιστεί στην αγορά και ο διανομένας του το έχει αποσύρει.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι σύνολο επέκτασης εύκαμπτου καλωδίου έχει εντοπίσει στην αγορά το οποίo δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς κίνδυνο για ηλεκτροπληξία και εγκαύματα.
Poliprizo

Επιπρόσθετα, δεν συνοδεύεται από την απαιτούμενη δήλωση συμμόρφωσης EE και τον απαιτούμενο τεχνικό φάκελο. Ως εκ τούτου, ο διανομέας έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρσή του από την αγορά.

Η εμπορική επωνυμία του προϊόντος είναι PIFCO με χώρα κατασκευής την Κίνα, κατασκευαστή την Eurosonic Group Limited και διανομέα τον Chr. Hadjichristofi (TOYS) LTD

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στα τηλέφωνα 22800514 και 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλεομοιότυπο 22348202.

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή δηλαδή το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.