Αποσύρεται από την κοινή προσπάθεια των «τεσσάρων» ο Χ. Πρωτοπαπάς – Ποιοι οι λόγοι

Το γεγονός ότι έχει περάσει σημαντικός προεκλογικός χρόνος από την έναρξη των διαβουλεύσεων, χωρίς ορατό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ώστε να διαφανεί η ενδεχόμενη θετική ή αρνητική κατάληξη της προσπάθειας των τεσσάρων υποψήφιων για την ΠτΔ, έχει επηρεάσει αισθητά την προώθηση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Πρωτοπαπά, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από αυτή.

Ανακοίνωση του εκλογικού επιτελείου του κ. Πρωτοπαπά αναφέρει ότι το ενδιαφέρον της κοινωνίας των πολιτών για την κοινή προσπάθεια των 4 υποψηφίων ήταν εξ αρχής μεγάλο, ωστόσο, οι διαδικασίες για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανάδειξης κοινής υποψηφιότητας, παρά το καλό κλίμα στο οποίο διεξάγονται, έχουν επεκταθεί χρονικά, χωρίς να διαφαίνεται φως στην άκρη της σήραγγας.

Αναφέρεται επίσης ότι ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους, έκανε ήπια διαχείριση της προεκλογικής εκστρατείας και ανέβαλε σειρά προεκλογικών δράσεων, ώστε να μην επηρεαστεί η κοινή προσπάθεια των τεσσάρων ανεξάρτητων υποψηφίων.

«Το γεγονός ότι έχει περάσει σημαντικός προεκλογικός χρόνος από την έναρξη των διαβουλεύσεων, χωρίς ορατό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ώστε να διαφανεί η ενδεχόμενη θετική ή αρνητική κατάληξη της προσπάθειας των τεσσάρων υποψήφιων για την ΠτΔ, έχει επηρεάσει αισθητά την προώθηση της υποψηφιότητας Χριστόδουλου Πρωτοπαπά, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από αυτή».

Για την απόφαση του κ. Πρωτοπαπά, αναφέρεται, έχουν ήδη ενημερωθεί οι τρεις συνυποψήφιοί του, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί με προσοχή την εξέλιξη της πρωτοβουλίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.