Ποινή «χάδι» σε 31χρονο για αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις-Kακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της συμβίας του

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 31χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις του που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση και επίθεση κατά των ανήλικων παιδιών της συμβίας του.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΠρόκειται για ποινή «χάδι» στον 31χρονο ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της συμβίας του και για το αδίκημα κοινής επίθεσης και στα τρία ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στην απόφαση του Δικαστηρίου, τον Φεβρουάριο του 2020, λήφθηκε αναφορά στην Αστυνομία από το Γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε η μια από τις ανήλικες, ότι αυτή ανέφερε στην καθηγήτρια της πως δέχεται σωματική βία από τη μητέρα της, αλλά και από τον κατηγορούμενο, συμβίο της μητέρας της. Επιπλέον η ανήλικη ανέφερε ότι είναι θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο.

Μετά και την καταγγελία ο 31χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, αναφέροντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Στην πορεία της διερεύνησης λήφθηκαν οπτικογραφημένες καταθέσεις και από τις άλλες δύο ανήλικες, από το περιεχόμενο των οποίων προέκυψε ότι και αυτές ήταν θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς του κατηγορούμενου.

Για σκοπούς μετριασμού της ποινής, το Κακουργιοδικείο έλαβε επίσης το λευκό ποινικό μητρώο, την μεταμέλεια και τις προσωπικές και οικογενειακές συνθήκες του κατηγορούμενου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.