Αποτροπιασμός: Νέες δολοφονίες ζώων έρχονται να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο (Φωτογραφία)

Νέες δολοφονίες ζώων έρχονται να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο όπως καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε ανακοίνωση του.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣυγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση την Δευτέρα 22/11 εντοπίστηκαν τρία σκυλάκια δολοφονημένα από κάποιον «συνάνθρωπο» μας. Αφού τα σκότωσε μάλιστα, τα μάζεψε και τα τοποθέτησε σε σημείο που θα ήταν βέβαιο ότι θα τα αντίκριζαν μικρά παιδιά.

Το Κίνημα σημειώνει επίσης:

«Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Πολεμιδιών ενημέρωσε τον τοπικό αστυνομικό σταθμό και ενώ έπρεπε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες διερεύνησης του εγκλήματος, δηλαδή να γίνει νεκροψία για να φανούν τα αιτία θανάτου τους και να ελεγχθούν για σήμανση, αυτό δεν έγινε. Το Κοινοτικό Συμβούλιο να προχώρησε λοιπόν σε ταφή των σκύλων καθώς ξεκίνησε ο τυμπανισμός τους.

Μετά από επικοινωνία της Συντονίστριας της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος κ. Ανθής Μουζούρη, τόσο με τον κοινοτάρχη όσο και τον αστυνομικό σταθμό, τελικά έγινε εκταφή των ζώων από την Αστυνομία των Ζώων Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο. Το ένα σκυλάκι είχε σήμανση και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του, ενώ τα αλλά δυο δυστυχώς δεν είχαν.

Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης των ζώων, δεν μπορεί να γίνει νεκροψία για να φανούν τα ακριβή αιτία θανάτου».

Zwa

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.