Αποτροπιασμός: Βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης και στον δίδυμο αδελφό της 5χρονης στη Λεμεσό

Μετά από εξέταση σε χημείο ανιχνέυτηκε κοκαΐνη και στον δίδυμο αδελφό της 5χρονης στη Λεμεσό που είχε εντοπιστεί στον οργανισμό της το ναρκωτικό πριν από 20 περίπου ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική υπόθεση στη Λεμεσό: Βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε 5χρονο – Διέφυγε στο εξωτερικό η μητέρα

Το μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε εξέταση από ιδιωτικό χημείο και επανεξετάστηκαν τα δείγματα από το κρατικό χημείο για να διαπιστωθεί ότι και αυτός είχε στον οργανισμό του κοκαΐνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 21 Μαΐου ζεύγος ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο να υποβληθεί το ανήλικο παιδί τους ηλικίας 5 ετών σε εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε στον οργανισμό του ενός εκ των παιδιών ίχνη κοκαΐνης.

Το χημείο ενημέρωσε τους γονείς, προτρέποντάς τους να προβούν σε καταγγελία, κάτι το οποίο δεν έπραξαν.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 45χρονο πατέρα ενώ καταζητούσε και την μητέρα η οποία είχε εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Η μητέρα η οποία είχε διαφύγει στη Ρωσία μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, επέστρεψε στην Κύπρο με τα παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν σε φιλικό σπίτι της οικογένειας και τέθηκαν υπό την επίβλεψη των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Η μητέρα συνελήφθη μετά την επιστροφή της στην Κύπρο και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στη Λεμεσό και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ θα καταθέσει στη συνέχεια ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο πατέρας των ανήλικων παιδιών, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 2 Ιουλίου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.