Αραδίππου: Έκανε διαρρήξεις… door to door!

Από πόρτα σε πόρτα φαίνεται ότι έκανε τις διαρρήξεις σπιτιών 24χρονος από την Αραδίππου, ο οποίος συνελήφθη. Ο νεαρός παραδέχθηκε περισσότερες από δέκα διαρρήξεις και κλοπές μόλις σε μια βδομάδα στην ίδια περιοχή στην κοινότητά του, ομολογώντας μάλιστα ότι μέσα σε 24 ώρες παραβίασε τρία σπίτια και ένα περίπτερο!

Το πλούσιο… παλμαρέ του 24χρονου ήρθε στο φως το διήμερο 4 και 5 Μαΐου όταν τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλαν διαρρήξεις στην ίδια περιοχή. Την αρχή έκανε οικιακή βοηθός η οποία είπε στην Αστυνομία ότι άγνωστος μπήκε στο σπίτι και πήρε 10 ευρώ από συρτάρι. Ακολούθησαν δύο ηλικιωμένοι που κατήγγειλαν ότι παραβιάστηκαν τα σπίτια από τα οποία ο δράστης άρπαξε 250 ευρώ σε μετρητά. Από το περίπτερο έκλεψε 100 ευρώ.

Η Αστυνομία διαπίστωσε πως ο δράστης ήταν ο ίδιος και έπειτα από μαρτυρία συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ομολόγησε κατά την ανάκριση και παραδέχθηκε και άλλες διαρρήξεις και κλοπές, που έγιναν την τελευταία εβδομάδα σε σπίτια της συγκεκριμένης περιοχής, με το σύνολό τους να ξεπερνά τις δέκα.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έξι μέρες.

Τάσος Περδίος

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.