Αρχιεπίσκοπος για εκπαιδευτικούς: Άθεοι Αριστεροί αυτοί που διαμαρτύρονται«Είναι πολύ μικροί για να σηκώσουν το αδύνατο ανάστημά τους απέναντι στην Εκκλησία. Και εν πολλοίς, λυπούμαι που το λέω, είναι κράχτες της Αριστεράς. Και οι αριστεροί είναι εκείνοι που δεν έχουν καλές σχέσεις με την Εκκλησία» απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β’ , στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών έξω απο την Αρχιεπισκοπή.

Είναι 50 ατόμα το πολύ και Άθεοι Αριστεροί

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ , ο Αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε ότι αυτοί «είναι 10, 50 το πολύ. Αυτοί που είναι άθεοι. Η συντριπτική πλειοψηφία της Αριστεράς είναι καλοί άνθρωποι, θρησκευόμενοι άνθρωποι, και δυστυχώς αυτοί 10, 20, 50 τους εκμεταλλεύονται».

 

Βίτσα γιατί δεν θέλουν να εργάζονται

Ο Μακαριότατος συνέχισε λέγοντας πως δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο της σημερινής διαμαρτυρίας. «Έχω ακούσει από δηλώσεις του ότι θα έρθουν με μία βίτσα και ένα διαβατήριο. Το θέμα της βίτσας εγώ το είπα. Ότι οι κύριοι καθηγητές θέλουν βίτσα επειδή δεν θέλουν να εργάζονται».

«Αν είχαν λίγο σεβασμό προς της Εκκλησία δεν θα το έκαναν. Δεν τους προκαλεί ντροπή να διαμαρτυρηθούν προς την Εκκλησία;», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:  

Με βίτσα και διαβατήριο… έξω από την Αρχιεπισκοπή σήμερα

Με βίτσες και διαβατήρια τα «ψάλλουν» στον Αρχιεπίσκοπο (φώτο)

Απάντηση ΑΚΕΛ σε Αρχιεπίσκοπο: Τα έργα του δείχνουν ποιος στέκεται απέναντι στην εκκλησία