Εξετάζονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα γύρω από την υπόθεση θανάτου, προσώπου που βρέθηκε απανθρακωμένο σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι Λάρνακας, δήλωσε σήμερα ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Ερωτηθείς τι μπορεί να σημαίνει πέραν της εγκληματικής ενέργειας το γεγονός ότι η σωρός βρέθηκε δεμένη ο Κύπρος Μιχαηλίδης επανέλαβε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
Χωρίς να προκαταλαμβάνει, είπε τις εξετάσεις, υπάρχει περίπτωση, κάποιος να δεθεί και μόνος του χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από την αυτοψία που διενεργήθηκε την Κυριακή το βράδυ στη σκηνή από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, καθώς και άλλες ενδείξεις που εντοπίστηκαν, φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Υπενθυμίζεται ότι η σωρός άντρα, βρέθηκε δεμένη σε μπάλα σανού την Κυριακή στο χωριό Κιβισίλι, την ώρα που αυτή καιγόταν.

Σε δηλώσεις του στο σημείο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου, είπε ότι το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 6, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης, δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε περιοχή στο έδαφος Κιτίου, Κιβισίλι.

Πυροσβεστικό όχημα που έσπευσε στην περιοχή διαπίστωσε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης, ότι μέσα στην μπάλα σανού, βρισκόταν απανθρακωμένο το πτώμα ενός άντρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαχαρίου, «είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης και οι έρευνες συνεχίζονται», ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Πρόσθεσε επίσης ότι το μόνο που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι πως το πτώμα «εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Υπενθυμίζεται ότι, η φλεγόμενη μπάλα σανού, έγινε αντιληπτή από οδηγούς που περνούσαν από την περιοχή (δρόμος Ζυγίου – Κιβισιλίου).