Άρχισαν οι συναντήσεις της ΚΟΠ με τις ΑκαδημίεςΑντιπροσωπεία της ΚΟΠ με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, είχε χθες συνάντηση στη Λάρνακα με τους Τεχνικούς Διευθυντές των Ακαδημιών που συμμετέχουν στα παιδικά πρωταθλήματα Grassroots.

Παρόντες από πλευράς ΚΟΠ ήταν επίσης ο Τεχνικός Διευθυντής, Σάββας Κωνσταντίνου και ο Διευθυντής των Παιδικών Πρωταθλημάτων, Χάρης Κυρίλλου. Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν όλες σχεδόν οι Ακαδημίες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας. 


Έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο, την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των παιδικών Πρωταθλημάτων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Η προσπάθεια της ΚΟΠ είναι συνεχής αναβάθμιση των παιδικών πρωταθλημάτων και ήδη γίνονται πολλές ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι η σωστή διοργάνωση και η επίλυση στο βαθμό του δυνατού, όλων των προβλημάτων που προκύπτουν, προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες το αγαπημένο τους άθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς.

Η χθεσινή συνάντηση στη Λάρνακα ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΚΟΠ σε όλες τις επαρχίες στις οποίες διοργανώνονται παιδικά πρωταθλήματα, με στόχο την ενημέρωση των Ακαδημιών για τον  προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων και προβλημάτων από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών.