Αρχισε η 2η δεκαετία στήριξης της ΟΠΑΠ Κύπρου στη ΣΤΟΚ

Το 2005 η ΟΠΑΠ Κύπρου παρέδωσε για πρώτη φορά, σε οργανωμένη βάση, αθλητικό υλικό για αγροτικά σωματεία μέλη της ΣΤΟΚ (Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου). Από τότε συνεχίζει με συνέπεια να προσφέρει τη ουσιαστική αυτή βοήθεια με ένα τέτοιο τρόπο ώστε εναλλάξ να επωφελούνται όλα τα σωματεία, όλων των αγροτικών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Opap

Η σεμνή τελετή παράδοσης αθλητικού υλικού, η οποία έγινε στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου τη Δευτέρα 11/1/2016 ήταν η πρώτη της δεύτερης δεκαετίας στήριξης των αγροτικών σωματείων! Κι όπως είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης «θεωρούμε ότι τα δεδομένα θα μας επιτρέψουν να κρατήσουμε για πολύ ακόμη τη συνεργασία μας. Κι αυτό γιατί αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε το πολυσήμαντο ρόλο που τα αγροτικά σωματεία διαδραματίζουν στις τοπικές κοινωνίες που δρουν».


Ο κύριος Αλετράρης τόνισε επίσης πως η σταθερή, διαχρονική στήριξη της ΟΠΑΠ «δεν αφορά μόνο στα αγροτικά και προσφυγικά σωματεία, αλλά στο σύνολο του αθλητικού χώρου, στην παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και βέβαια στον πιο ευαίσθητο χώρο, την υγεία. Αυτό κάνουμε από το 1969, αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε στη βάση της αμφίδρομης σχέσης αγάπης και σεβασμού με την κυπριακή κοινωνία».

Μιλώντας εκ μέρους των 55 σωματείων που παρέλαβαν αθλητικό υλικό, ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολύχρονη στήριξη της στα αγροτικά σωματεία λέγοντας ότι «η προσφορά σας αυτή αποτελεί ανάσα για τα μέλη μας τα οποία μέσα σε φοβερές δυσκολίες και με πενιχρά μέσα, παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή. Να ξέρετε ότι σεβόμαστε τα όσα η ΟΠΑΠ Κύπρου προσφέρει στον τόπο μας και σας θεωρούμε τους συνεπείς και ειλικρινείς φίλους μας»

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ευχή όπως το 2016 φέρει τα καλύτερα για τα σωματεία, τους αθλητές και παράγοντές τους και προπαντός για τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.