Αρετή Δημοσθένους: «Κυρά μπεχλέβα», «περισπούδαστο τσόκαρο» για την Επίτροπο Του Παιδιού

Η Αρετή Δημοσθένους, η οποία φιλοξενείται κατα καιρούς σε διάφορα πάνελ τηλεοπτικών καναλιών «πήρε θέση» για το θέμα όπου μαθήτρια εξέφρασε την άποψη της για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται οτι η  κ.Δημοσθένους, παρουσιάζεται πολλές φορές με διάφορες ειδικότητες σε διάφορα πάνελ οπου την φιλοξένουν. Μερικοί απο τους τίτλους της ειναι  κανονολόγος, κοινωνιολόγος, θρηκειολόγος, ισλαμολόγος.

Σε ανάρτηση της, εξέφρασε την άποψη οτι τα «δικαιώματα του παιδιού οδηγούν στην καταστροφή των παιδιών μας».

Ενώ συνεχίζει φιλοξενώντας την άποψη ενός καθηγητή οπου θεωρεί «αίσχος» την παρέμβαση της Επιτρόπου του Παιδιού οπου η επίτροπος υπερασπίστηκε την ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης των παιδιών σε επιθέσεις θεολόγων στην μαθήτριά η οποία είχε γράψει το άρθρο σε σχολική εφημερίδα με το οποίο διερωτήθηκε κατα πόσο είναι υποχρέωση ή επιλογή τα θρησκευτικά.

Ενώ στην ίδια ανάρτηση την οποία φιλοξενεί η κ. Δημοσθένους γράφει επί λέξει:   Ενημερώνω λοιπόν την κάθε κυρά μπεχλεβα, το κάθε περισπούδαστο τσοκαρο πως οι μαθητές προβάλουν συνέχεια τις φυγοπονες αιτιάσεις τους.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Untitled

Τα Δικαιώματα του Παιδιού όπως τα προπαγανδίζουν κάποιοι οδηγούν με ακρίβεια στην καταστροφή των παιδιών μας.

Από τη σημερινή ανάρτηση του Καθηγητή Ανθούλλη Δημοσθένους με τίτλο:
Υποκρισία και Τρέλλα: Αισχος θεωρώ και την παρέμβαση της Επιτρόπου για τα δικαιώματα του παιδιού. Ενημερώνω λοιπόν την κάθε κυρά μπεχλεβα, το κάθε περισπούδαστο τσοκαρο πως οι μαθητές προβάλουν συνέχεια τις φυγοπονες αιτιάσεις τους. Παραλληλα με το γιατί να διδασκόμαστε θρησκευτικά ; ακούμε καθημερινά το γιατί να διδασκόμαστε ιστορία; γιατί να διδασκόμαστε λογοτεχνία; και πάει λέγοντας. Τι θέλουμε λοιπον; να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των παιδιών στο να μείνουν τούβλα; Κι αν το αίτημά τους θα ήταν να αυτοκτονήσουν θα έπρεπε να επιτραπεί και σ’αυτή την περίπτωση η ελευθερία της εκφρασης;

 

Διαβάστε περισσότερα:

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.