Αρκετές εκρήξεις συγκλόνισαν το Κίεβο νωρίς την Τετάρτη – Αναφορές για τραυματίες

Αρκετές εκρήξεις συγκλόνισαν το Κίεβο νωρίς την Τετάρτη, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι δύο κτίρια υπέστησαν ζημιές και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν, καθώς η Ρωσία εντείνει τις επιθέσεις στην ουκρανική πρωτεύουσα, η οποία τέθηκε σε απαγόρευση κυκλοφορίας αργά την Τρίτη, λόγω της «δύσκολης και επικίνδυνης κατάστασης» σύμφωνα με τον δήμαρχό της.

Τουλάχιστον τρεις δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν λίγο μετά τα ξημερώματα στο δυτικό τμήμα της πόλης και πυκνά σύννεφα καπνού υψώθηκαν στον ουρανό.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δύο κτίρια κατοικιών υπέστησαν ζημιές σε βομβαρδισμό τη νύχτα στο κεντρικό τμήμα του Κιέβου. Αναφέρθηκαν δύο τραυματίες, 35 άνθρωποι απομακρύνθηκαν.

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν σε ρωσική επιδρομή, που είχε ως αποτέλεσμα καταστροφή κτιρίου σε περιοχή του Κιέβου νωρίτερα.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εντείνει τις επιθέσεις τους στην πρωτεύουσα.
Οι μάχες συνεχίζουν να μαίνονται σε πόλεις όπως η Μαριούπολη, το Χάρκοβο, το Μικολάϊβ καθώς και σε προαστιακές πόλεις λίγο έξω από το Κίεβο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.