Ασφαλτικά Γέρι-Τσέρι: Εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης λειτουργίας ασφαλτικών μονάδων

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα αποφάσεις σε δύο εφέσεις που καταχωρίστηκαν από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, μετά από την άρνηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας να εκδώσει προσωρινά διατάγματα αναστολής εργασιών στις ασφαλτικές μονάδες και/ή εργοστάσια στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο κάνοντας δεκτές τις δύο εφέσεις, απαγόρευσε, με διατάγματά του, τη λειτουργία των υπό αναφορά ασφαλτικών με ισχύ 21 ημέρες μετά από την ημερομηνία επίδοσης των σχετικών διαταγμάτων και μέχρι το πέρας των αγωγών ή μέχρι άλλης διαταγής του Δικαστηρίου.

Ως είναι γνωστό, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε απορρίψει πρωτόδικα τα αιτούμενα προσωρινά διατάγματα αναστολής εργασιών των ασφαλτικών μονάδων στις εν λόγω βιομηχανικές περιοχές τον Μάρτιο 2021.

Τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας εκπροσώπησαν στην πρωτόδικη και στην κατ’ έφεση διαδικασία, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας κ. Σάββας Αγγελίδης και οι Δικηγόροι της Δημοκρατίας Α’ κ.κ. Δήμητρα Παπαμιλτιάδου και Λουΐζα Γρηγορίου.

Σε ανάρτηση στα ΜΚΔ το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρει:

«Μόλις εκδόθηκαν διατάγματα απαγόρευσης λειτουργίας των ασφαλτικών μονάδων στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου. Κερδήθηκε η έφεση που καταχώρησε η Νομική Υπηρεσία εναντίον των απορριπτικών αποφάσεων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.