Άσκηση ‘Κινύρας 2020’ στην Πάφο με τη συμμετοχή μελών της ΑΔΕ Πάφου και της ΜΜΑΔΠραγματοποιήθηκε χτες άσκηση “Κινύρας 2020” στην Πάφο με την συμμετοχή μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, καθώς και της ΜΜΑΔ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το σενάριο της άσκησης, έγινε καταγγελία από διευθυντή σχολείου στην Πάφο , ότι την ίδια ημέρα απουσίαζαν από την τάξη τους δύο μαθήτριες αδερφές 10 και 12 χρόνων.

Η Αστυνομία μετέβη στο μέρος για επιτόπιες εξετάσεις και φαίνεται ότι τα δύο παιδιά παρελήφθησαν από τον πατέρα τους , του οποίου αφαιρέθηκαν τα γονικά δικαιώματα λόγω του ότι εναντίον του εκκρεμεί υπόθεση στο Δικαστήριο σεξουαλικής κακοποίησης.

Μετά από πληροφορία , διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά ήταν μαζί με τον πατέρα τους σε διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και επιπρόσθετα στο μέρος μετέβησαν διαπραγματευτές της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου , καθώς και μέλη της ΜΜΑΔ.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης άσκησης συγκροτήθηκε γραφείο κρίσεων υπό την επίβλεψη του αστυνομικού διευθυντή Πάφου , καθώς και σταθμός συντονισμού σ το γραφείο της κοινοτικής αστυνόμευσης στην οδό Αγίων Αναργύρων υπό την επίβλεψη του βοηθού αστυνομικού Διευθυντή Διοίκησης και Επιχειρήσεων Πάφου.

Μετά από παρέμβαση των διαπραγματευτών, το επεισόδιο έληξε χωρίς κανένα τραυματισμό και σύμφωνα με το σενάριο τα παιδιά παρελήφθησαν από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου.