Αστυνομική επιχείρηση σε υποστατικά κατά του τζόγου

Έρευνες με δικαστικά εντάλματα σε δύο υποστατικά ιδιοκτησίας 43χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, διενήργησαν χθες μεταξύ των ωρών 17:00 – 19:30, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, της ΜΜΑΔ και του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, κατά την είσοδο της Αστυνομίας στα υποστατικά, ανακόπηκαν θαμώνες, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν από τις πίσω πόρτες. Κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκαν πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν προγράμματα πρόσβασης σε εικονικά ιπποδρομιακά και ποδοσφαιρικά στοιχήματα, κυνοδρομίες, κ.λπ..

Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν επίσης, διάφορα κουπόνια στοιχημάτων και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.

Υπεύθυνος στο πρώτο υποστατικό ήταν 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παροχής παράνομων στοιχημάτων, ενώ στο δεύτερο υποστατικό, ένα πρόσωπο ηλικίας 43 ετών, κατηγορήθηκε επειδή εκτελούσε χρέη φρουρού χωρίς άδεια.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 25 πρόσωπα για εκκρεμή εντάλματα προστίμου και διαπιστώθηκε ότι εναντίον των έξι, εκκρεμούν εντάλματα και εισπράχθηκε το συνολικό ποσό των 750 ευρώ.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News