Εργολαβός ο οποίος είχε κερδίσει την προσφορά για επίστρωση δρόμων σε επαρχίες της Λάρνακας έχει χρεοκοπήσει με την  Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας να ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα.

Οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα ο Φιλελευθερος,  το σημαντικότερο πρόβλημα που προέκυψε αφορά τον Δήμο Αθηένου, όπου οι εργασίες επίστρωσης των δρόμων στον δήμο ξεκίνησαν και έμειναν ημιτελείς.

Η  η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, σύμφωνα με τον Έπαρχο Λάρνακας, προχώρησε χθες στην προκήρυξη προσφοράς ύψους €100.000 περίπου για συμπλήρωση των έργων και σε 15 μέρες, θα μπορέσει να αναλάβει εργασίες ο νέος εργολάβος που θα κερδίσει αυτή την προσφορά.

 

Στην περίπτωση των κοινοτήτων όπου τα έργα προγραμματίζονταν και δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν, θα αναζητηθούν μέσω προσφορών, νέοι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι.

Δυσφορία και ταλαιπωρία εδώ και εφτά εβδομάδες

Οι δρόμοι στον Δήμο παραμένουν ημιτελείς και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ανθρώπων όπου κάτοικοι δηλώνουν οτι έχει επηρεαστεί η εμπορική κίνηση στους δρομούς, αλλά και περιπτώσεις όπου τα οχήματα τους υπέστησαν ζημιές από την κατάσταση των δρόμων που έμειναν ημιτελείς.

Η πτωχεύσασα εργοληπτική εταιρεία, μαζί με τους ημιτελείς δρόμους, άφησε στην Αθηένου και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούσε για τις εργασίες της.