Αθλητής της NIKE International ο Παρέλλης!

Αθλητής της NIKE International είναι εδώ και λίγες μέρες ο Απόστολος Παρέλλης! Η 6η θέση στον κόσμο στη δισκοβολία το 2015 και τα ψηλά πλασαρίσματα στα Diamond League έφεραν τον αθλητή του ΓΣΠ να θεωρείται πλέον μέλος της παγκόσμιας ελίτ του αθλήματος. Οι σημαντικές επιτυχίες του Παρέλλη του άνοιξαν την πόρτα στους μεγάλους χορηγούς, με την μάνατζερ του αθλητή, Valentina Fedjuschina, να έρχεται πρόσφατα σε συμφωνία με την εταιρεία NIKE.


Η συμφωνία NIKE-Παρέλλης ισχύει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τον ερχόμενο Αύγουστο, με τον αθλητή να ντύνεται πλέον αποκλειστικά με αθλητικό υλικό της εταιρείας. Μετά το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του ερχόμενου καλοκαιριού, οι δύο πλευρές θα αξιολογήσουν τη συνεργασία τους, με σκοπό να προχωρήσουν στην ανανέωση της.

Ο Απόστολος Παρέλλης χαιρέτησε την νέα χορηγία: «Αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος που έχω πλέον την στήριξη της NIKE International. Οι αθλητές των ατομικών σπορ, ακόμη και αυτοί που ανήκουν στην ελίτ, συχνά βάζουμε και από την τσέπη για να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό. Έτσι είναι πολύ σημαντικό που μια εταιρεία όπως η NIKE επιλέγει να με στηρίξει. Πρέπει να ευχαριστήσω και την μάνατζερ μου Valentina Fedjuschina η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά, τόσο στο θέμα των χορηγιών, όσο και στις συμμετοχές μου στα σημαντικότερα μίτινγκ διεθνώς».

Ο Κύπριος δισκοβόλος ξεκίνησε εδώ και σχεδόν τρεις μήνες την προετοιμασία του για την Ολυμπιακή χρονιά του 2016. Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου βρισκόταν στην Αθήνα για προετοιμασία, ενώ στις 3 Ιανουαρίου αναχωρεί για την Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην Αφρικάνικη ήπειρο θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, οπόταν θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα μπει στην τελική ευθεία, πρώτα για την εξασφάλιση του ορίου των 65 μέτρων και ακολούθως της συμμετοχής στη δεύτερη Ολυμπιάδα της καριέρας του.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.