Άθως Αντωνιάδης: Δεν υπάρχει τίποτα πιο τοξικό από τη διαφθορά μιας κυβέρνησης που περιθωριοποιεί το σύνταγμα και ανεξάρτητους θεσμούς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τοξικό στην κοινωνία από τη διαφθορά μιας κυβέρνησης που περιθωριοποιεί το σύνταγμα και ανεξάρτητους θεσμούς και εξυπηρετεί τον εαυτό της αντί τους πολίτες τόνισε ο ΓΓ του ΔΗΚΟ.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Άθως Αντωνιάδης σημείωσε ότι η κυβέρνηση με διάφορες προφάσεις που καταρρέουν η μια μετά την άλλη, προσπαθεί να εμποδίσει ανεξάρτητους θεσμούς από το να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και να ελέγξουν τους φακέλους των πολιτογραφήσεων. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθεί με επικοινωνιακές εκκλήσεις για ενότητα, να αποκρύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει για το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων. Σημείωσε ότι μοιραία τον πρώτο και κύριο λόγο και οι κυριότεροι εμπλεκόμενοι είναι ο πρόεδρος και οι Υπουργοί για την έγκριση των πολιτογραφήσεων, λέγοντας ότι κανένα δικηγορικό ή λογιστικό γραφείο και επιχειρηματίας ανάπτυξης γης, δεν μπορούσε να παρανομήσει χωρίς την υπογραφή του Υπουργικού Συμβουλίου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Επίσης τόνισε το σκάνδαλο με τα «χρυσά» διαβατήρια, έχει οδηγήσει σε τεράστια ζημιά στην κυπριακή οικονομία και στους Κύπριους εργαζόμενους καθώς χάνονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας λόγω του απότομου και βίαιου τερματισμού του επενδυτικού προγράμματος μετά τις αποκαλύψεις του Αλ Τζαζίρα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.