Άθως Αντωνιάδης: Τρείς πρώην υπουργοί παραδέχονται παρατυπίες – Η κυβέρνηση κρύβεται

Οι κυβερνώντες σχεδόν κάθε εβδομάδα κάνουν δηλώσεις για να διαψεύσουν τις νέες αποκαλύψεις σκανδάλων, σχολίασε στον ΑΣΤΡΑ ο Γ.Γ του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης.

Τόνισε ότι και στη περίπτωση της Μαρίας της Αγίας Νάπας λένε ψέματα για ακόμα μια φορά αφού φαίνεται ότι υπήρξε ξεκάθαρη εμπλοκή του στενού οικογενειακού περίγυρου του Προέδρου Αναστασιάδη.

Ο κύριος Αντωνιάδης είπε ότι 3 πρώην Υπουργοί παραδέχονται παρατυπίες ο ένας μετά τον άλλο και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίσει να κρύβεται και πρέπει να αναλάβει τις πολιτικές της ευθύνες αφού οι πολίτες είναι εξοργισμένοι.

Όσον αφορά στο κυπριακό ο κύριος Αντωνιάδης είπε ότι ακόμα και το περιεχόμενο της πρόσκλησης του Γ.Γ , είναι προβληματικό.

Διερωτήθηκε τι θα γίνει αν η Τουρκία επιμένει στις θέσεις και δεν μπορεί να επαναρχίσει ο διάλογος.

Ο κύριος Αντωνιάδης έθεσε το ερώτημα αν ο κύριος Γκουτέρες σε μια τέτοια περίπτωση θα κλείσει το κυπριακό ή αν θα γίνει ότι παρατηρήθηκε στο Γκράνς Μοντανά.

Το ΔΗΚΟ εκτιμά ότι πάμε στην πενταμερή με ένα κλίμα που ευνοεί την Τουρκία, η οποία με την δική μας ανοχή μπορεί να θέσει απαράδεκτες θέσεις στο τραπέζι των συνομιλιών.

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.