Ο Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας του Συνδέσμου Διαιτητών τοποθετήθηκε το μεσημέρι στο αθλητικό πρόγραμμα του ΑΣΤΡΑ με αφορμή τη δήλωση του Ρομάν Ντουμπόβ ότι το ΑΠΟΕΛ έχει τη στήριξη των διαιτητών.

Αναλυτικά:                                                                                                                                                        «Να μας εξηγήσει και να απαντήσει ο ίδιος με επιχειρήματα. Είναι ατυχέστατο αυτό που δήλωσε. Να επιληφθεί η ΚΟΠ αυτής της υπόθεσης. Δεν είναι δουλειά δική μας».

Οι φωνές για τη διαιτησία: «Είναι λογικό να υπάρχουν περισσότερες εντάσεις και πιέσεις στα παιχνίδια όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν. Δεν κερδίζεται τίποτα με αυτό. Θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Λάθη πάντα θα γίνονται. Αν κάποια ομάδα έχει βάσιμα παράπονα από τη διαιτησία, λαμβάνονται υπόψη. Σε πολλές περιπτώσεις αρκετές φωνές δεν είναι δικαιολογημένες».

Για το VAR (Video Assistant Referee): «Εμείς είμαστε υπέρ του αλλά όχι να γίνονται συχνές διακοπές. Βοηθά αυτό το σύστημα να αποφεύγονται τα σοβαρά λάθη».