Αβέρωφ – Χριστοδουλίδης καβγαδίζουν όχι για θέσεις, αλλά για την καρέκλα!

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι κατεβαίνουν στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα δίκαια και την αξιοπρέπειά τους, οι δύο υποψήφιοι του Συναγερμού τσακώνονται για όσα δεν αφορούν την κοινωνία και τα προβλήματά της, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γ. Κουκουμάς.

Αβέρωφ και Χριστοδουλίδης, προσθέτει, διαγωνίζονται ποιος είναι ο πιο συναγερμικός και ο καλύτερος συνεχιστής του Αναστασιάδη αντί να απολογούνται για το φαγοπότι της δεκαετίας. Διαγωνίζονται ποιος θα έχει τα διαπιστευτήρια του γριβισμού, αντί να ντρέπονται που φλερτάρουν με την ακροδεξιά τού χθες και του σήμερα. Και από πάνω ανταλλάσσουν καθημερινά μεταξύ τους κατηγορίες για ύποπτες χρηματοδοτήσεις, ανήθικες πρακτικές και μικροπολιτικά παζάρια. Όμως αυτός ο καβγάς δεν αφορά διαφορές σε προτάσεις και πολιτικές. Ο καβγάς αφορά την καρέκλα. Η αλήθεια είναι ότι το σύστημα συμφερόντων που κυβερνούσε για δέκα χρόνια πασχίζει να μείνει στην εξουσία και παίζει τα ρέστα του κατεβαίνοντας με δύο υποψηφίους.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, τονίζει ο Γ. Κουκουμάς, στέκεται απέναντι και καταθέτει μια αδιαμφισβήτητη εντιμότητα, ένα νέο ήθος και προπαντός ένα προοδευτικό πρόγραμμα. Το δίλημμα των προεδρικών εκλογών είναι ξεκάθαρο: είτε θα μείνει στην εξουσία το σύστημα συμφερόντων Αναστασιάδη, είτε θα υπάρξει αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy