Αβέρωφ-Χριστοδουλίδης τσακώνονται για το ποιος ειναι πιο Γριβικός – Στο παιχνίδι και οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών

Σε διαμάχη βρίσκονται τα συναγερμικά επιτελεία Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη μετά τη δημόσια δήλωση στήριξης της Έλλης Χριστοδουλίδη (που έκρυβε στο σπίτι της τον Γρίβα) προς την υποψηφιότητα Ν. Χριστοδουλίδη.

Στο παιχνίδι μπήκαν και οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών, που την Τρίτη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά καλούσαν τους υποστηρικτές τους να μην ψηφίσουν Ν. Χριστοδουλίδη (αν και δεν τον κατονόμαζαν), επειδή είχε δηλώσει ότι δεν θα πήγαινε στο μνημόσυνο του Γρίβα, και την επομένη εκδόθηκε άλλη ανακοίνωση των Συνδέσμων, η οποία ακύρωνε την πρώτη.

Παράλληλα, χθες το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Ν. Παπαδόπουλος, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση κατηγόρησε τον Α. Νεοφύτου ότι αποδεδειγμένα πήρε χρήματα από Ρώσους ολιγάρχες ως εισφορά για την εξασφάλιση διαβατηρίων.

Αντιδρώντας ο ΔΗΣΥ κάλεσε τα κόμματα που στηρίζουν τον Ν. Χριστοδουλίδη να αποκαλύψουν από πού χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους.

Μαυρογιάννης: Ο κόσμος θέλει να αφήσει πίσω του αυτά για τα οποία ερίζουν οι δύο επίδοξοι συνεχιστές της θλιβερής διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Σχολιάζοντας τα όσα διαμείφθηκαν, το επιτελείο του Α. Μαυρογιάννη σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «ενώ οι δύο υποψήφιοι έριζαν από την αρχή για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός, τώρα ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο γριβικός. Σήμερα ερίζουν επίσης για το ποιος λαμβάνει χορηγίες από Ρώσους ολιγάρχες».

 Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, βλέπουμε τους κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη να ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός, αναφέρει σε ανακοίνωση του το επιτελείο Μαυρογιάννη.

«Τις τελευταίες ημέρες και σήμερα, με δύο πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο γριβικός. Σήμερα ερίζουν επίσης για το ποιος λαμβάνει χορηγίες από Ρώσους ολιγάρχες».

«Όλα αυτά είναι ξένα προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και ξένα προς τον κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να αφήσει πίσω του αυτά για τα οποία ερίζουν οι δύο επίδοξοι συνεχιστές της θλιβερής διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Η απάντηση σε αυτά, είναι η αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη».

  Ανάλογη ανάρτηση έκανε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γ. Λουκαΐδης, τονίζοντας ότι ο κόσμος της δημοκρατικής αντίστασης που υπερασπίζεται την ιστορική αλήθεια δεν έχει καμιά σχέση μαζί τους, αλλά στηρίζει Α. Μαυρογιάννη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy