Αβέρωφ Νεοφύτου: Ξεκίνησα ξυπόλυτος από την Αργάκα, δεν μου χαρίστηκε τίποτα

«Είμαι στην πολιτική αρένα στην πρώτη γραμμή από το 1991, στην κομματική ζωή από το 1985 που ήμουν επαρχιακός γραμματέας της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει από ανθρώπους που δεν διεκδίκησαν μέχρι σήμερα καμιά εκλογή να μιλούν με μια υπεροψία ότι είναι άνετοι και έχω εγώ το άγχος, που δεν μου χαρίστηκε τίποτα», υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία για τις Προεδρικές εκλογές.

Όπως ισχυρίστηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, «ούτε με διόρισαν Δήμαρχο, ούτε Βουλευτή στην Πάφο, ούτε με διόρισαν επαρχιακό γραμματέα της Νεολαίας, ούτε με διόρισαν Αντιπρόεδρο της Νεολαίας, ούτε με διόρισαν στο πολιτικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ούτε με διόρισαν Αναπληρωτή Πρόεδρο, ούτε με διόρισαν Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ούτε και είχα επίθετο να με κουβαλά στην πολιτική».

«Ξυπόλυτος ξεκίνησα από την Αργάκα, τίποτα δεν μου χαρίστηκε, ούτε μου δόθηκε. Με τη σκληρή δουλειά και συλλογικά με τους συνεργάτες και επαναλαμβάνω λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει», υποστήριξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.