Αβέρωφ: «Πιάνουμε δουλειά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν και να φέρουμε κοντά όσους απομακρύναμε»

Δηλώσεις Προέδρου ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για το τελικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2021

Δηλώσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΑναλυτικά:

«Σήμερα οι πολίτες μίλησαν. Η κοινωνία επέλεξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αποδοκίμασε τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Αποφάσισε για το αύριο της χώρας μας με ακόμα μια φορά πρωταγωνιστή. Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν ακόμα μια φορά. Τους ευχαριστώ που άντεξαν την πρωτόνγωρη ένταση της προεκλογικής περιόδου και αναγνώρισαν την προσπάθεια μας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως η ψήφος των πολιτών αποτελεί για εμάς μεγάλη ευθύνη. Συνεχίζουμε με τα μανίκια πάνω»

Πρόσθεσε πως «αυτό το κόμμα ιδρύθηκε από τον ιστορικό μας ηγέτη τον Γλαύκο Κληρίδη για να είναι η δύναμη της σύνεσης και της σωφροσύνης και να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για επανένωση και απελευθέρωση της μοιρασμένης μας πατρίδας.

Από απόψε απευθύνουμε μήνυμα συνεργασίας προς όλους. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Όσα μας ενώνουν υπερισχύουν. Με αυτά επιλέγουμε να πολιτευόμαστε.

Θα ήθελα να απευθυνθώ και στον κόσμο της παράταξης που δεν μας ψήφισε σήμερα. Κατανοούμε τους λόγους. Στον ΔΗΣΥ από την επόμενη μέρα πιάνουμε δουλειά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν αλλά και να φέρουμε κοντά όσους απομακρύναμε».

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei