Αβέρωφ: Πήγε να την πει στο ΑΚΕΛ με Fake News και ανακάλεσε κακήν – κακώς

Με fake news επιχείρησε να απαντήσει στο ΑΚΕΛ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση και η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, για οδηγίες που έδωσε στην Αστυνομία έτσι ώστε να προβεί σε έρευνες σε οικία πολίτη, λόγω αναρτήσεων σε parody λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νεοφύτου αναφερθηκε στο ChristofiasWatch, λέγοντας ψευδώς, ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας έδωσε εντολή στην Αστυνομία για έρευνες σε οικία γνωστού δικηγόρου.

Τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχει αναφερθεί ότι με προσωπική εντολή του Χριστόφια η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι του Ξενή Ξενοφώντος για ό,τι έγραφε για τον Χριστόφια. Δεν συνέβη αυτό το γεγονός. Μπήκε μετά από καταγγελία του Μακάριου Δρουσιώτη για ότι έγραφε εναντίον του Μακάριου και συγκεκριμένα ότι αν ήταν σε άλλη χώρα και έγραφε ότι έγραφε θα τον έριχναν σε λάκκο και θα του έριχναν ασβέστη».

Μάλιστα, ο Μακάριος Δρουσιώτης επιβεβαίωσε τον κ. Στεφάνου με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Συγκεκριμένα, έγραψε ότι «εγώ έκανα καταγγελία στην αστυνομία επειδή με απείλησαν ότι θα με ρίξουν σε λάκκο με ασβέστη. Δηλαδή θα με εξαφανίσουν χωρίς να αφήσουν ίχνη»

Drousiotis

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναγκάστηκε να ανακαλέσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν ο κ. Στεφάνου όπως έχει διαβεβαιώσει, δεν είναι ο κ. Χριστόφιας που έκανε την καταγγελία, το δέχομαι».

«Χαστούκι» σε Γιολίτη από το Ανώτατο – «Αδειάζει» το ένταλμα έρευνας και δίνει άδεια για καταχώριση αίτησης certiorari

Αγωγή για αποζημιώσεις αν ακυρωθεί το ένταλμα έρευνας στην υπόθεση Γιολίτη

Unnamed 2

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy