«Αυλαία» στην Bundesliga με ντέρμπι Χέρτα-Ούνιον Βερολίνου με πάνω από 421 στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

H Χέρτα υποδέχεται σήμερα τη Ούνιον Βερολίνου στις 21:30 στο πλαίσιο των αγώνων της Bundesliga και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Χέρτα δίνει απόδοση 2.46, η ισοπαλία δίνει 3.52 και η Ούνιον Βερολίνου δίνει απόδοση 3.22. Το Over 3.5 γκολ δίνει 3/15, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.55, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.65 και το No Goal δίνει 2.15.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Χέρτα δίνει 1.91, να σκοράρει πρώτη η Ούνιον Βερολίνου προσφέρεται με απόδοση 2.20 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.50.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Χέρτα δίνει απόδοση 3.65 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ούνιον Βερολίνου δίνει 34.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.15, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.70.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Κρ. Πιόντεκ για τη Χέρτα δίνει απόδοση 5.80, ο Β. Ιμπίσεβιτς με 6.75 ενώ ο Μ. Κούνια δίνει απόδοση 7.30.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει ο Σ. Άντερσον για την Ούνιον Βερολίνου δίνει απόδοση 5.80 ενώ ο Α. Ούτζα της ίδιας ομάδας δίνει απόδοση 7.70.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Χέρτα-Ούνιον Βερολίνου εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.