Αύριο οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα – Ορατό το Lockdown

Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει σύσκεψης με την Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα για τον κορωνοϊό. // Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, presides over a meeting with the Scientific Advisory Committee on coronavirus.

Σε νέα σύσκεψη οδηγείται η σημερινή συνάντηση του Υπουργικού συμβουλίου η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς λήψη αποφάσεων για νέα μέτρα κατά το κορωνοϊού.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Παναγιώτη Σεντώνα δεν λήφθηκε απόφαση σε σχέση με περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, «ενόψει του γεγονότος ότι συνεκλήθη για σήμερα στις 7μμ στο Προεδρικό Μέγαρο σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής επιτροπής προκειμένου να ακούσει τις απόψεις της επιτροπής».

Κατά την αυριανή σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και θα ακούσει τις απόψεις τους.

Τελικές αποφάσεις θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο θα συνέλθει αύριο, 23 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σήμερα, ο Υπουργός Υγείας, μετέφερε στο Υπουργικό τις προτάσεις για παράταση των υφιστάμενων μέτρων ή την λήψη απόφασης για νέο lockdown.

Το υπουργικό ωστόσο ολοκληρώθηκε χωρίς αποφάσεις κάτι που δείχνει την κρισιμότητα των στιγμών και τον προσανατολισμό της Κυβέρνησης σε νέο lockdown.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.