Αυτά είναι τα σενάρια που «παίζουν» ενόψει Χριστουγέννων


Η αύξηση ή υποχρεωτική διενέργεια τεστ ακόμα και σε εμβολιασμένους σε χώρους υψηλού κινδύνου, αλλά και η μείωση των συναθροίσεων είναι ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται και η ένταξη της τρίτης δόσης εμβολίου στο SafePass.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΠαράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται συζήτηση για επαναφορά της τηλεργασίας και  εισαγωγή των self test, όπου οι πολίτες θα μπορούν να τα διενεργούν στο σπίτι.

Δεδηλωμένη πάντως είναι η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε τόνωση τόσο της ενημέρωσης για τα οφέλη του εμβολιασμού αλλά και του καθ αυτού εμβολιαστικού προγράμματος.

Ως γνωστόν ήδη ανακοινώθηκε η επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των Κέντρων Ελεύθερης Προσέλευσης, walk in, από την ερχόμενη Δευτέρα, αφού θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα τις καθημερινές και μέχρι τη μία το μεσημέρι το Σάββατο.

Τη Δευτέρα τα Μέλη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής θα προσέλθουν στη συνάντηση με τον Υπουργό για συζήτηση των μέτρων, η υιοθέτηση των οποίων αναμένεται να εγκριθεί στη συνεδρία του Υπουργικού την ερχόμενη Τετάρτη.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.