Αυτά είναι τα νέα μέτρα τροχαίας που εφαρμόστηκαν στη Λάρνακα

Νέα μέτρα τροχαίας εγκρίθηκαν και εφαρμόστηκαν στη Λάρνακα ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας ασκώντας τις εξουσίες, που του παρέχουν οι Περί  Τροχαίας Δημοτικοί Κανονισμοί Λάρνακας και με τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, έχει εγκρίνει και εφαρμόσει συγκεκριμένα μέτρα τροχαίας στη πόλη.

Συγκεκριμένα εφαρμόστηκε «η λειτουργία φωτοελεγχόμενης διάβασης πεζών στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου παρά την είσοδο του Δημοτικού  Κήπου και η λειτουργία φωτοελεγχόμενων διαβάσεων πεζών στη Λεωφόρο  Ευρωπαϊκής Ένωσης παρά τον νέο κυκλοφοριακό  κόμβο δυτικά του ΜΑLL».

Επίσης εγκρίθηκε και εφαρμόστηκε «η λειτουργία μιας φωτοελεγχόμενης διάβασης πεζών στη Λεωφόρο Ελευθερίας και μιας φωτοελεγχόμενης διάβασης πεζών στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή παρά τον νέο κυκλικό κόμβο  ανατολικά του ΜALL. Ακόμα απαγόρευσε τη στάση τη στάθμευση οχημάτων, με τη  χάραξη διπλής κίτρινης γραμμής σε όλο το μήκος της βορειοανατολικής πλευράς του τμήματος της οδού Τεύκρου Ανθία από τη νότια είσοδο της πολυκλινικής «Αγιος Ραφαήλ», μέχρι τον πεζόδρομο».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.