Η Black Friday by Fonbet δεν είναι σαν τις άλλες! Στο Mall of Cyprus για όλο το τριήμερο θα βρείτε μία σειρά από εκπλήξεις, δώρα και έναν μεγάλο διαγωνισμό μόνο από τη FONBET!

Συγκεκριμένα, στο Mall of Cyprus μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα βρείτε τον Τροχό της Τύχης της Fonbet, στον οποίο κερδίζουν όλοι δώρα της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας! Επιπλέον, θα γίνετε #PartoftheGame στο ειδικό photobooth που θα στηθεί, βλέποντας πως θα ήταν να είστε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Λιονέλ Μέσι!

Τέλος, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ της Fonbet με δώρο ένα VW Polo 1.0 Trend! Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό;

  • Εγγραφή ή είσοδο στο Fonbet.com.cy
  • Απαντήστε σωστά σε αυτή την ερώτηση και μετά υποβάλετε την απάντησή σας στην ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών: «Ποιο έτος ιδρύθηκε η Fonbet;»
  • Κατάθεσε χρήματα
  • Βάλε τον κωδικό FONBETCAR στο λογαριασμό σου
  • Στοιχημάτισε και πάρε μέρος στην κλήρωση!

Μάλιστα, όσοι κάνουν εγγραφή την Black Friday θα πάρουν δωρεάν €15 στοίχημα χωρίς κατάθεση!

Λίγα λόγια για τη FONBET

Η FONBET είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Ρωσία. Ιδρύθηκε το 1994 στη Μόσχα με το πρώτο της κατάστημα στοιχημάτων και μετά από 3 χρόνια λειτούργησε για πρώτη φορά το επίσημο σάιτ της. Έχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πρακτορείων (περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας, της Λευκορωσίας, του Καζακστάν και της Ουκρανίας) και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο αποκτώντας άδεια κλάσης Β και έχοντας δικαίωμα να προσφέρει αναρίθμητες επιλογές online στοιχηματισμού μέσω του fonbet.com.cy

Η FONBET είναι μεγάλος χορηγός της Εθνικής Ρωσίας, της Ευρωλίγκας και αλλά και μεγάλος χορηγός του Fight Nights που αφορά τις Μ.Μ.Α. H FONBET στηρίζει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.