Αυτοί οι δρόμοι θα επηρεαστούν λόγω οδικών εργασιών τις επόμενες ημέρες

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες

1. Εργασίες τοποθέτησης οχετών στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 12/11/2022 και ώρα 07:00 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή 13/11/2022 και ώρα 16:00 το απόγευμα, στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, στη Λάρνακα, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης δικτύου οχετών απομάκρυνσης ομβρίων, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, τμήμα της Λεωφόρου Αλέξανδρου Παναγούλη, από τη συμβολή της με την οδό Πεύκιου Γεωργιάδη μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, με κατεύθυνση από Λιβάδια προς Λάρνακα, θα είναι κλειστό και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


2. Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης
 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, περιοχή Kοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 14/11/2022 μέχρι και την Πέμπτη 17/11/2022, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην περιοχή Kοφίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 200 μέτρων περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.