Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για μετακίνηση εργοστασίων ασφαλτικού στη Κόσιη το Σάββατο

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση των εργοστασίων ασφαλτικού στη Κόσιη, πραγματοποιεί το Σάββατο 17 Απριλίου η Επιτροπή Αγώνα «Όχι στο ασφαλτικό Κόσιης – Αραδίππου».

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας τοποθετείται κάθετα ενάντια στην μετεγκατάσταση των εργοστασίων ασφαλτικού στην περιοχή Κόσιης και συμμετέχει και στηρίζει την αυτοκινητιστική πορεία διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου 17  Απριλίου 2021 και καλεί τους δημότες Λάρνακας όπως συμμετέχουν».

Προστίθεται ότι «η πορεία διοργανώνεται από την Επιτροπή Αγώνα  «Όχι στο ασφαλτικό Κόσιης – Αραδίππου». Σημείο συγκέντρωσης και αφετηρίας της διαμαρτυρίας ο χώρος στάθμευσης του κέντρου δεξιώσεων «Κοσμύρια» στην Αραδίππου».

Η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί  προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λευκωσία (Κόσιη) όπου και θα παραμείνει 15 λεπτά.  Ακολούθως η πορεία θα συνεχιστεί προς την έξοδο Κόσιης με τελική κατάληξη τη διασταύρωση, η οποία οδηγεί στο ΧΥΤΥ Κόσιης, δίπλα από το μνημείο πεσόντων ΟΗΕδων, όπου θα γίνει μαζική συγκέντρωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.