Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε στα ΜΜΕ αμέσως μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον πρώτο γύρο του κυπέλλου.

Αναλυτικά:


“Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, για την ΑΕΛ και τους παίκτες μας. Χάσαμε ένα από τους βασικούς στόχους της χρονιάς. Στόχος ήταν να φτάσουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Είναι ένας τίτλος που λείπει αρκετά χρόνια από την ομάδα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από την αρχή. Ήθελα να κάνω ότι μπορώ για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το ποδόσφαιρο έχει και αυτές τις καταστάσεις μέσα. Όχι μονό στην Κύπρο. Oι αγώνες του κυπέλλου έχουν αυτό το στοιχειό οι ομάδες να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να κάνουν εκπλήξεις.

Η Αγία Νάπα με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά μας δημιούργησε προβλήματα και ήταν δύσκολο να σπάσουμε τις γραμμές και να σκοράρουμε. Στην κόντρα επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν και άξιζαν τα γκολ τους.

Είναι πολύ δύσκολη νύχτα για εμάς αλλά δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε μέχρι στιγμής. Είναι ένα καλό μάθημα για όλους. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα.

Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, πρέπει να αποδείξουμε ότι είναι μια άτυχη στιγμή και αν δώσουμε περισσότερα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα”.