60 χρόνια MUSKITA

Το 2018 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries Ltd, καθώς συμπληρώνει 60 χρόνια συνεχόμενης, δυναμικής παρουσίας και ηγεσίας στο χώρο του αλουμινίου.

Ο Γιώργος Μουσκής ήταν πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής βιομηχανίας αλουμινίου, ιδρύοντας την MUSKITA το 1958. Σήμερα, η MUSKITA έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες στον κλάδο της παγκοσμίως και ασφαλώς μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Κύπρου.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν και παραμένει, να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας στον κλάδο της παγκοσμίως και με τις συνεχείς επενδύσεις της σε τεχνολογία αιχμής, υποδηλώνει ότι η Κύπρος μπορεί να παράγει και να εξάγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, μηχανικής αρτιότητας και υψηλών προδιαγραφών, ανεξάρτητα από το μέγεθος της χώρας μας.

Φυσικά ο στόχος αυτός θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σκληρή́ δουλειά, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση του προσωπικού́ της εταιρείας, των συνεργατών και ασφαλώς την υποστήριξη όλων ανεξαίρετα των πελατών της.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας Δήμος Μουσκής  «Μαζί ντύσαμε την Κύπρο στο αλουμίνιο και μαζί θα συνεχίσουμε να προχωρούμε μπροστά και στο μέλλον».

Συμπληρώνοντας 60 χρόνια η MUSKITA εξακολουθεί να καθοδηγείται από τις βασικές της αρχές που στηρίζονται στην ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την ταπεινότητα και τον σεβασμό προς τους πελάτες της. Η MUSKITA ευχαριστεί όλους εσάς, που αποτελείτε το θεμέλιο που στηρίζει τη συνέχεια και την ανάπτυξη της εταιρείας όχι μόνον για το παρόν αλλά και για τις επόμενες γενιές.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy