Εκκενώθηκε σταθμός μετρό στο Λονδίνο λόγω πυροβολισμών

Ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους στο Λονδίνο εκκενώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς. 

Ένοπλοι και μη αστυνομικοί αναπτύχθηκαν άμεσα στην περιοχή, όπως ανέφεραν και αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας τονίζεται πως οι Αρχές αντέδρασαν στο συναγερμό σαν να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν ότι πρόκειται πράγματι για «χτύπημα» της τρομοκρατίας.

Η αστυνομία κάνει λόγο για μία γυναίκα η οποία τραυματίστηκε ελαφρά κατά την έξοδό της από τον σταθμό, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους τραυματίες ή νεκρούς.

Ο σταθμός είναι στην «καρδιά» της αγγλικής πρωτεύουσας και το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που το κέντρο ήταν γεμάτο με κόσμο που έκανε τις αγορές του ανήμερα του Black Friday.

Βίντεο δείχνουν πολίτες που τρέχουν ώστε να απομακρυνθούν από το σημείο. Όλοι οι διερχόμενοι συρμοί δεν πραγματοποιούν στάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, ενώ οι Αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο.

«Ο σταθμός παραμένει κλειστός, παρακαλούμε να αποφεύγετε την περιοχή», ανέφερε η τροχαία του Λονδίνου, μέσω twitter, ενώ η αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να μπει μέσα σε κτήρια.

https://twitter.com/BreakingNLive/status/934105689890357248

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy