Εμπιστεύομαι Σταύρο Μαλά

Του Χριστόφορου Χαραλάμπους*

 

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και σε αυτή την κρίσιμη μάχη, μια πρέπει να είναι η απάντηση. Ψήφο στον Σταύρο Μαλά. Ψήφο στην τιμιότητα. Ψήφο στο Αύριο.

Στηρίζω Σταύρο Μαλά γιατί είναι ο μόνος αξιόπιστος υποψήφιος. Ο μόνος υποψήφιος που μπορεί να σταθεί ασπίδα υπέρ των δικαιωμάτων όλων των Κυπρίων.

Οι προτάσεις του Σταύρου Μαλά είναι αυτές που είναι πιο κοντά στις ανάγκες και τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.

Στηρίζω Σταύρο Μαλά γιατί είναι ο υποψήφιος που θα μας φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη λύση του Κυπριακού. Είναι ο μόνος υποψήφιος ο οποίος έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν στο Κρανς Μοντάνα.

Δεν μπορεί ο λαός μας να ξαναεμπιστευτεί έναν υποψήφιο που αποχώρησε από τις συνομιλίες στο Κρανς Μοντάνα, τη στιγμή που ο Γ.Γ του ΟΗΕ έθετε τερματισμό των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων από την κατοχική Τουρκία από την πρώτη μέρα της λύσης. Δεν μπορεί ο λαός μας να ξαναεμπιστευτεί τον Νίκο Αναστασιάδη, που την ώρα των συνομιλιών με την ασυνέπεια του κόμματος του, του ΔΗΣΥ, υπερψηφίστηκε στη Βουλή ο εορτασμός του ενωτικού δημοψηφίσματος, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα για τον τόπο μας. Που ακόμα και μετά από 44 χρόνια κατοχής, στελέχη του κόμματος του, παρευρίσκονται κάθε χρόνο στο μνημόσυνο του ολετήρα της Κύπρου Γρίβα.

Στις  28/1 και στις 4/2, για το καλό του τόπου μας, των γονιών μας, των νέων μας, των παιδιών μας, ψηφίζουμε Σταύρο Μαλά. Μας ενώνει το Αύριο.

 

Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου ΕΔΟΝ*

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy