Επιτυχές το Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς

Τριάντα προπονητές από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, παρακολούθησαν πρόσφατα το 1ο Επιμορφωτικό Προπονητικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Elite Sporting Club, στις εγκαταστάσεις του PASCAL στη Λάρνακα.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η οριοθέτηση του πλάνου στον τρόπο προπονήσεων (πρακτικό θέμα) αλλά και στο θέμα φιλοσοφίας (θεωρητικό θέμα) των Σχολών στη Κύπρο. Την ευθύνη οργάνωσης και παρουσίασης του σεμιναρίου είχε ο κ. Μάριος Κουδελλής, Τεχνικός Διευθυντής των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.

Γενικότερα φέτος βελτιώνεται περαιτέρω η λειτουργία των Σχολών με την εισαγωγή αναβαθμισμένου προπονητικού προγράμματος υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Σχολών των πειραιωτών και την επίβλεψη του κ. Κουδελλή.

Τον Οκτώβριο προπονητές των Σχολών των ερυθρόλευκων στην Κύπρο θα συμμετάσχουν και στο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της Διεύθυνσης Σχολών του Ολυμπιακού, στον Πειραιά.

Πρόσφατα οι Σχολές Ποδοσφαίρου δημιούργησαν τμήματα επίλεκτων ποδοσφαιριστών, που προέκυψαν μέσω από την επίσκεψη στην Κύπρο οκτώ στελεχών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, για το καμπ επίλεκτων ποδοσφαιριστών που έγινε στο νησί μας.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές για τις Σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς σε όλη την Κύπρο. Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ
– Μάριος Αναστασίου 99426644
– Χρίστος Κωνσταντίνου 99596166

ΛΑΡΝΑΚΑ
– Μάριος Κουδελλής 99637865, [email protected]

ΛΕΜΕΣΟΣ
Νίκος Νικολάου 99675943, [email protected]
Αλέξης Ματθαίου99484613, [email protected]

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Αντρέας Μιχαήλ 99542994
Σάββας Βασιλείου 99870963
[email protected]

ΠΑΦΟΣ
Αντρέας Κτωρής 99550116
Αντρέας Αριστείδου
[email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy