Φ. Φυλακτού: Κακώς μας απαξιώνει ο Αρχιεπίσκοπος

Δεν μπορεί ο Αρχιεπίσκοπος να απαξιώνει το έργο των εκπαιδευτικών δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.

Ο πρόεδρος των δασκάλων σχολίασε τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου στον Αlpha ο οποίος είπε ότι θέλει να διαμορφώσει σωστούς ανθρώπους, για αυτό θα λειτουργήσει σχολεία για να δώσει ήθος στα παιδιά και πραγματική παιδεία. Ο κύριος Φυλακτού εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με τις δηλώσεις του Μακαριοτάτου, τον οποίο προέτρεψε μάλιστα να συναντηθεί με τον Υπουργό Παιδείας για να ενημερωθεί τι διδάσκεται στα σχολεία. Ο κύριος Φυλακτού σημείωσε ότι οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί εφαρμόζουν την πολιτική του Υπουργείου Παιδείας και τηρεί το εκπαιδευτικό και κοινωνικό πρόγραμμα που δίνεται στα σχολεία.

ΟΕΛΜΕΚ: Τα σχολεία είμαι μικρογραφία της κοινωνίας

Τα σχολεία είμαι μικρογραφία της κοινωνίας και αν σήμερα υπάρχει κρίση αξιών αντανακλάται στις σχολικές μονάδες, δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους. Ο κύριος Σωκράτους τόνισε ότι τα δημόσια σχολεία δεν προσφέρουν μόνο γνώση, αλλά οι εκπαιδευτικοί αγγίζουν και τα κοινωνικά ζητήματα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy