Φωκαϊδης: “Βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην Ομόνοια”

Ο υπεύθυνος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαίδης μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ ενόψει της αναμέτρησης με το ΑΠΟΕΛ το προσεχές Σάββατο.

Αναλυτικά: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό δεν πτοεί τα παιδιά. Είχαμε κι άλλους δύσκολους αντιπάλους στον πρώτο γύρο. Η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς. Το ζητούμενο είναι το βαθμολογικό κέρδος. Το πλάνο θα προσαρμοστεί με βάση τον αντίπαλο. Οι γραμμές θα είναι πιο κοντά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Όποιο και να είναι το πλάνο θα έχει στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου ήταν πολύ καλή. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας θα δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής δεν ρισκάρει ποτέ την υγεία των παικτών μας. Οι ενδείξεις είναι ότι όλοι είναι στην διάθεση εκτός από τον Καπαρτή ο οποίος υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Δόξα”.

Για την ενίσχυση: “Γίνονται αρκετές ενέργειες. Εστιάζουμε στον χώρο του κέντρου και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Εκεί θα γίνουν σίγουρα κινήσεις. Κάποιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι σίγουρος. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Στόχος μας είναι να εξαντλήσουμε όλες τις επιλογές μας”

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy