Γνωστό το παρελθόν του Ιωνά Νικολάου που εκκόλαπτε τέτοιες συμπεριφορές φιλάθλων

«Ο κάθε πολιτικός που παρεμβαίνει για να γλιτώσει κάποιον όταν συλλαμβάνεται είναι απαράδεκτος για τέτοιου ειδους επεισόδια  και το λέω με πλήρη συνείδηση για αυτό που λέω» 

«Τα χθεσινά επεισόδια συνιστούν ντροπή για ολόκληρη την κοινωνία και πρέπει να δούμε που υπάρχουν οι ευθύνες» δήλωσε ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

«Δεν με πείθει η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ότι πραγματικά θέλει να λυθούν τα προβλήματα. Είναι δυνατό η διοίκηση των σωματείων γενικά να μην γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που προκαλούν τα προβλήματα. Γιατί δεν συνεργάζονται με την αστυνομία;».

Μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι  και Κάτι του Sigma ο κ. Κυπριανού έστρεψε τα πυρά του και κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, σημειώνοντας πως ήταν ο ίδιος (Ιωνάς) που σαν βουλευτής εκκόλαπτε τέτοιες συμπεριφορές κάποιων φιλάθλων . «Έχει τεράστιες ευθύνες με τον τρόπο που συμπεριφέρεται σήμερα. Έπρεπε να ήταν πολύ πιο προσεκτικός. Ξέρουμε ποιες παρεμβάσεις έκανε σε προηγούμενους αγώνες και διεθνείς αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Έγιναν και σχετικές καταγγελίες. Πρέπει να καταλάβει ο κ. Ιωνάς ότι είναι Υπουργός και οι ενέργειες του σε ανύποπτο χρόνο επηρεάζουν και επιδρούν στο πως εξελίσσονται κάποια πράματα.»

Είναι πολύ καλά γνωστή η προϊστορία του κ. Νικολάου σε ότι αφορά την συγκεκριμένη κερκίδα. Ο κάθε πολιτικός που παρεμβαίνει για να γλυτώσει κάποιον όταν συλλαμβάνεται είναι απαράδεκτος», κατέληξε.

Αυτό που έγινε είναι ντροπή και προσβάλλουν το πολιτιστικό μας επίπεδο.

Ήξεραν για το κούρεμα

Όσον αφορά τα θέματα της οικονομίας επανέλαβε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γνώριζε από τις 4 Μάρτη ότι θα γινόταν κούρεμα και δεν λήφθηκαν αποφάσεις με το πιστόλι στον κρόταφο.

Κληθείς να σχολιάσει του οικονομικούς δείκτες που δείχνουν μια οικονομική ανάκαμψη, είπε πως ήταν ανάκαμψη για λίγους και εκλεκτούς

Κοινωνικά ανάλγητη η Kυβέρνηση

Ο κ. Κυπριανού επεσήμανε πως σύμφωνα με πληροφορίες που ουδέποτε διαψεύστηκαν, το Κράτος έβαλε στα ταμεία του 4δις ευρώ από την πώληση διαβατηρίων. Αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο και καμία οικονομία δεν μπορεί να βασιστεί εδώ. Όλα αυτά τα έσοδα διοχετεύτηκαν σε developers.», είπε προσθέτοντας έχουμε 240 χιλιάδες συμπατριώτες μας που ζουν στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
Μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Κυβέρνηση ΔΗΣΥ ότι είναι κοινωνικά ευαίσθητη προεκλογικά και κοινωνικά ανάλγητη μετεκλογικά.

Για επίσκεψη Ερντογάν

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα ο κ. Κυπριανού είπε πως ο Ερντογάν προσπάθησε να αποκομίσει οφέλη για το εσωτερικό του και συμπεριφέρθηκε όπως ο μάγκας του χωριού. «Η στάση του Έλληνα πρωθυπουργού και της Ελληνικής Κυβέρνησης ήταν απολύτως σωστή. Διαφωνώ με αυτούς που λένε δεν πρέπει να υπάρξει διάλογος. Ελλάδα και Τουρκία είναι γείτονες και υπάρχουν ζητήματα που τους χωρίζουν και πρέπει να τα συζητήσουν για να τα ξεπεράσουν. Ο πόλεμος δεν είναι λύση, πόλεμος είναι καταστροφή.»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy