Η ΕΔΟΝ συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη

Η ΕΔΟΝ μέσα από γραπτή της ανακοίνωση συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη για την πρώτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των σκαφών Laser.  Η ΕΔΟΝ κάλεσε επίσης τον ΚΟΑ και την Κυβέρνηση να στηρίξει έμπρακτα όλους τους Κύπριους αθλητές.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ως ΕΔΟΝ, συγχαίρουμε τον συμπατριώτη μας και Ολυμπιονίκη στην Ιστιοπλοΐα Παύλο Κοντίδη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των σκαφών Laser.

Η επιτυχία του Παύλου Κοντίδη, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού. Μας υπενθυμίζει την απαραίτητη προσοχή και στήριξη που πρέπει να δείξει ο κόσμος τόσο στα ατομικά, όσο και στα ομαδικά αθλήματα.

Η επιτυχία αυτή, καταδεικνύει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα οι ταλαντούχοι Κύπριοι αθλητές όλων των αγωνισμάτων να τυγχάνουν της συνεχούς στήριξης του κράτους και του ίδιου του ΚΟΑ, για την κατάκτηση των αθλητικών τους στόχων και επιδόσεων εντός και εκτός Κύπρου.

Ως ΕΔΟΝ, καλούμε την Κυβέρνηση να δείξει έμπρακτα τη στήριξη της στους Κύπριους αθλητές και στη διαδικασία της προετοιμασίας τους. Την ίδια ώρα να σταματήσει τη συνεχή μείωση των κονδυλίων των αθλητικών ομοσπονδιών. Κονδύλια, τα οποία ανέκαθεν αποτελούσαν το λειτουργικό πνεύμονα των ομοσπονδιών και με τα οποία στηρίζονταν παράλληλα και οι ίδιοι οι αθλητές. Μόνο με τη στήριξη των ομοσπονδιών και των προγραμμάτων του ΚΟΑ, μπορούμε να οδηγήσουμε ολοένα και περισσότερους νέους και νέες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, είτε σε ατομικά είτε σε ομαδικά αγωνίσματα και παράλληλα να μείνουν μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις που ταλανίζουν τον κόσμο και τη νέα γενιά.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy