Η ΓΕ αποφάσισε τη διακοπή της υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων στην Έμπα

Με απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας διακόπηκε η εκδίκαση της υπόθεσης εμπρησμού οχημάτων στην Έμπα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 3ης Ιουνίου του 2017.

Οι δύο ύποπτοι, ένας 26χρονος και ένας 24χρονος, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου και ο Εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ανέφερε πως κατόπιν απόφασης της ΓΕ η υπόθεση διακόπτεται και ως εκ τούτου οι δύο νεαροί απαλλάχθηκαν των κατηγοριών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, αρχικά είχε γίνει η σύλληψη του 26χρονου και ακολούθησε η σύλληψη του 24χρονου.

Η Αστυνομία από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε είχε προέβη στην εκτίμηση πως τα δύο πρόσωπα φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές με τον 23χρονο ιδιοκτήτη των οχημάτων. 

Το πρώτο όχημα, η αξία του οποίου ανήλθε σε 18.000 ευρώ, από τη φωτιά  καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ το δεύτερο όχημα που ήταν σταθμευμένο πίσω από το πρώτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές που υπολογίστηκαν στις 2.000 ευρώ και ανήκει στον 21χρονο κουνιάδο του 23χρονου.  

Από την πρώτη στιγμή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν είχαν διαπιστώσει πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy